Läs mer

Kontakta mig jag vill ha pris

Att exponeras för svetsrök kan orsaka allvarliga hälsoproblem och därför är ett fungerande svetsutsug avgörande för en hälsosam arbetsmiljö.

MobilePro är en utsugningsenhet för svetsångor för svetsare som behöver en flexibel lösning. MobilePro har utvecklade för att avlägsna svetsångor direkt på platsen i trånga utrymmen och utrymmen som är svåråtkomliga med fasta utsugningssystem, till exempel mitt i en verkstad eller, tvärtom, i ett avlägset hörn av en anläggning.

MobilePro har ett ergonomiskt handtag och har fyra hjul, varav två svivelhjul för att göra den enkel att flytta runt. MobilePro passar många spetsapplikationer som MIG, MAG, TIG, GMAW, FCAW och svetsning med pinnelektrod.d.

MobilePro har en integrerad fläkt, placerad i ett SilentFlowTM ljudabsorberande hölje. SilentFlowTM reducerar fläktens mekaniska buller och luftsuset med en innovativ luftflödesväg, akustiska paneler och ett specialdesignat utlopp.

MobilePro använder en Ram-AirTM pulsförstärkare, en kraftig komponent av pulsrengöringssystemet som ger en avsevärt effektivare rengöring. I varje filterpatron har en Ram-AirTM pulsförstärkare placerats, som sprider pulsenergin direkt till filtermediet. Resultaten är påfallande: renare filter, lägre tryckfall, lägre förbrukning av tryckluft och energi. Ram-AirTM innebär låga driftskostnader.

Filtrets livslängd bestäms inte bara av en effektiv rengöring, utan ännu mer av en stark bindning mellan mediets fibrer. De flesta patroner ger efter när bindningen brister. Detta leder till ett omedelbart tryckfall och ett reducerat luftflöde. Resultatet: dyra filterpatronbyten. Plymovents BiCo-polyesterfilterpatroner är baserade på det senaste inom den toppmoderna bikomponentteknologin. Denna teknik, som använder fiber med olika smältpunkter mellan kärna och yta, garanterar konsekvent kvalitet och styrka, vilket ger en mycket längre patronlivslängd. Plymovents patroner är 100 % polyester och därmed tvättbara.

  • Stabila mobila enhet
  • 2 Svivelhjul för enkel förflyttning
  • Utsugarm med räckvidd mellan 2-4 meter
  • Ergonomiskt handtag/verktygshållare
  • SilentFlowTM kanalfri ljuddämpare
  • Ram-AirTM pulsrengöringssystemet

Kontakta TNS för mer information.

PRODUKTBLAD